İstanbul Kozmetik Diş Hekimliği

İstanbul Kozmetik Diş Hekimliği

İstanbul diş kliniğimizde A2 Dent olarak tüm kozmetik diş hekimliği prosedürlerini sunuyoruz. İstanbul’da kozmetik diş hekimi hizmetlerimiz arasında diş düzleştirme, diş beyazlatma, kompozit yapıştırma, kompozit veya seramik kaplamalar, gülümseme tasarımı, implantlar, diş eti cerrahisi ve çok daha fazlası yer alır.

İstanbul diş kliniğimizde A2 Dent olarak tüm kozmetik diş hekimliği prosedürlerini sunuyoruz. İstanbul’da kozmetik diş hekimi hizmetlerimiz arasında diş düzleştirme, diş beyazlatma, kompozit yapıştırma, kompozit veya seramik kaplamalar, gülümseme tasarımı, implantlar, diş eti cerrahisi ve çok daha fazlası yer alır. Hayalinizdeki gülümsemeyi yaratmanıza yardımcı olması için İstanbul A2 Dent estetik diş hekimlerimize güvenin.

İstanbul’da 20 yıl deneyimli diş hekimlerinden oluşan ekibimiz, arzu ettiğiniz görünümü elde etmenizi sağlamak için kozmetik diş hekimliği ekipmanlarında ve kozmetik diş tekniklerinde yılların deneyimine ve en son teknolojiye sahiptir. İstanbul  kozmetik diş hekimi ile güzel bir gülümseme için mükemmel sonuçlar elde etmek için en son konseptler ve en iyi tekniklerle becerilerimizi araştırmak, eğitmek ve geliştirmek için sürekli çalışıyoruz.

Kozmetik Diş Hekimliği A2 Dent İstanbul

Şekilsiz dişler, çarpık dişler ve renksiz dişler gibi kozmetik diş hekimliği tedavilerinin düzeltebileceği birçok diş sorunu vardır. Dişlerinizin hangi yönünden memnun değilseniz, size yardımcı olabileceğimizden eminiz. İstanbul  sakinleri, her türlü kozmetik diş hekimliği için A2 Dent inanılmaz sonuçlar vereceğine güveniyor. Estetik diş cerrahimiz aşağıdaki tedavileri sunar:

Diş Beyazlatma – Kendinize gurur duyduğunuz parlak, sağlıklı bir gülümseme vermek için dişlerinizi doğal beyaz rengine geri döndürün. Klinikte diş beyazlatma işlemimiz ağrısızdır, sadece bir saat sürer ve anında sonuç verir. Mevcut diş renginizi 8 tona kadar daha açık hale getirebiliriz.

Kaplamalar – Yontulmuş dişler, kısa dişler, dişler arasındaki boşluklar ve lekeli dişler gibi her türlü kusuru gizlemek için uzman seramikçiler tarafından el yapımı ultra ince emaye benzeri porselen kabukları kullanıyoruz ve bunları dişlerinizin önüne kalıcı olarak yapıştırıyoruz. diş.

Bonding – En basit ve en ucuz kozmetik diş hekimliği prosedürleri arasında diş yapıştırma, çürümüş, ufalanmış, kırılmış veya rengi değişmiş bir dişin görünümünü iyileştirir. Kullanılan kompozit malzeme çevredeki dişlere uyacak şekilde şekillendirilir ve parlatılır.

Diş Eti Şekillendirme – Çoğu zaman gözden kaçan, ancak nihai sonuç için çok değerli olan bir şey, gülümserken diş etlerinin tümünün doğru miktarda sakız gösterisi ile aynı hizada olmasını sağlamaktır.

İmplantlar – Bir veya daha fazla eksik dişi, kalıcı olarak yerleştirilmiş, estetik açıdan hoş, doğal görünen ve uzun süreli güvenilirlik sağlayan yapay olanlarla değiştirin. Sadece harika görünmekle kalmıyorlar, aynı zamanda harika hissediyorlar; kendi dişine tekrar sahip olmak gibi. Londra kozmetik diş cerrahimizde bu tedaviyi yönetmek için tam donanımlıyız.

Diş telleri – Görünümlerinin yanı sıra işlevlerini de iyileştirmek için dişlerinizi düzelttirin. Başkalarının fark etmesi zor olan Invisalign ve lingual gizli diş telleri gibi diş telleri kullanma konusunda uzmanız Dişlerde aşırı çapraşıklık, dişler arasındaki boşluklar, asimetrik dişler ve çıkıntılı dişler düzeltilebilecek sorunlardır. Londra kozmetik diş hekimliği kliniğimiz bunu baştan sona halledebilir.

Dolgular – Eski moda metal amalgam dolgularınızı yeni, doğal görünümlü beyaz dolgularla değiştirin. Orijinal diş şeklini yeniden oluşturmak için onları şekillendiriyoruz ve doğal diş yapısını, gölgeyi ve ışık yansımasını taklit etmek için katmanlama tekniklerini kullanıyoruz. Hiç kimse dolgunuz olduğunu bilemez.

Yukarıdaki tekniklerin bir dizisini kullanarak dişlerinizi canlandırın ve kendinize bir Hollywood gülüşü kazandırın. Herkese uyan tek bir şablon yaklaşımı kullanmıyoruz. Bireysel ihtiyaçlarınızı değerlendiriyor ve optimum sonuçlar için gülümseme tedavi planınızı buna göre kişiselleştiriyoruz.

Her geçen gün artan sayıda insan güzel dişlere sahip olmanın görünümlerini ve özgüvenlerini iyileştirmenin kolay ve etkili bir yolu olduğunu kabul ettiğinden, bu kozmetik diş tedavileri artık her zamankinden daha popüler.

İstanbul’da deneyimli estetik diş hekimlerimize hangi estetik diş tedavisiyle ilgilendiğinizi söylemeniz yeterlidir. Emin değilseniz dişlerinizi değerlendirebilir ve sizin için önerilerde bulunabiliriz.

İstanbul'daki en iyi estetik diş hekimini ararken, A2 Dent İstanbul ile yolunuzun kesişmesi dileğiyle… Online randevu formunu doldurarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

A2 Dent Whatsapp
RANDEVU AL
WHATSAPP