İstanbul’da En İyi Diş Hekimi Nasıl Seçilir ?

İstanbul’da En İyi Diş Hekimi Nasıl Seçilir ?

Doğru diş bakımı diş sağlığımız için ne kadar önemliyse, iyi bir diş hekimi seçimi de son derece önemlidir.

Seçmiş olduğunuz diş hekiminin  öncelikle bilgili ve deneyimli olması gerekir. İyi bir diş hekimi seçerken, beklentilerinizi karşılayan, ihtiyaçlarınıza uygun, almanız gereken diş tedavisinde mesleki donanımı olan bir hekim seçmelisiniz.

Diş Hekimi Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz ?

Ağız ve diş sağlığı da tıpkı genel sağlığımız kadar önemlidir ve ihmal edilmemesi gerekir. Bunun için diş sağlığımıza gereken özeni göstermek gerekir. Bu özen iyi bir diş hekimi bulma konusunda da gösterilmelidir. Kendinize en uygun ve iyi bir diş hekimi bulmak için dikkat etmeniz gereken şeyler şu şekildedir;

  • Öncelikle iyi bir diş hekimi seçmek için ailenizden, arkadaşlarınızdan tavsiyeler alın.
  • Daha sonra önerilen doktorların listesini oluşturarak bu hekimlerin uzmanlık, eğitim bilgileri ve deneyimlilikleri hakkında araştırma yapın.
  • Listenizde bulunan diş hekimlerinin hakkında yazılan tüm hasta yorumlarını okuyun. Hasta yorumlarını okumak diş hekimi hakkında ve diş hekimliği polikliniğinin nasıl çalıştığına dair fikir verebilir.
  • Potansiyel hekiminizin meslek hayatında herhangi bir yanlış uygulama iddiası veya disiplin cezası geçmişi olup olmadığını sorgulayın.
  • Diş hekimi ile danışma randevusu alın ve alacağınız diş tedavisine yönelik diğer endişeli hastalarda uyguladığı başarılı yaklaşımları sorun.

İstanbul Diş Hekimi Tavsiyeleri

Ağız ve diş sağlığı açısından oldukça önemli olan diş hekimi seçimi yaparken; hekimin mesleki donanımına, kişisel ihtiyaçlarınızı karşılamasına, muayenenin hijyenine ve yapısına, randevu planlamasına, hasta yorumlarına, polikliniğin konumuna ve hekimin web sitesine göz atmanızı tavsiye ederiz.

A2 Dent İstanbul Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğine Nasıl Gidilir ?

A2 Dent İstanbul Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğimiz; İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye ilçesine bağlı ve Dudullu semtinde yer almaktadır. Ulaşımı oldukça kolay olan polikliniğimizin açık adresi: Madenler Mh. Şehit Ünal Kalafat Cd. No: 32/17 Eltes Gold Residence Ümraniye İstanbul.

Haritada Göster 

A2 Dent Whatsapp
RANDEVU AL
WHATSAPP